Gratis verzenden boven €80,- of €4,99 verzendkosten
Achteraf betalen met AfterPay
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Persoonlijk benadering en snelle reactie op vragen
Klantenservice kleding & FAQ

Voor al uw vragen kunt u mailen naar:

 

[email protected]

of bericht naar nummer: 0683653834  (Let op alleen berichten, niet telefonisch)

Heeft u een opmerking of een klacht? Geen probleem laat het onze klantenservice weten en wij zorgen ervoor dat de klacht juist wordt afgehandeld. Wij zijn wettelijk verplicht informatie over klachtenafhandeling duidelijk te vermelden op onze website, dit noteren wij niet omdat wij veel klachten ontvangen. 
Heeft u een klacht neemt u dan direct contact met ons op, wij zullen er alles aan doen om samen tot een oplossing te komen. Wilt u toch een geschil melden dan kunt u gebruik maken van onderstaande opties.

Wij zijn wettelijk verplicht informatie over klachtenafhandeling duidelijk te vermelden op onze website, dit noteren wij niet omdat wij veel klachten ontvangen. U heeft als consument recht op een deugdelijk product. Een product moet voldoen aan de verwachtingen die u als consument daarvan mag hebben. Is dit niet het geval? Dan is het product ondeugdelijk. We raden u aan om een klacht eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected] Wij zullen er alles aan doen om samen tot een oplossing te komen. Leidt dit echter niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling bij Stichting WebwinkelKeur (www.webwinkelkeur.nl), deze zal gratis bemiddelen. Mocht er dan nog niet tot een oplossing gekomen worden, heeft u de mogelijkheid om uw klacht te laten behandelen door de door Stichting WebwinkelKeur aangestelde onafhankelijke geschillencommissie, de uitspraak hiervan is bindend en zowel ondernemer als consument stemmen in met deze bindende uitspraak. Aan het voorleggen van een geschil aan deze geschillencommissie zijn kosten verbonden die door de consument betaalt dienen te worden aan de betreffende commissie. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie. 

 

Fashion groet, 

 

Your Comfy Days

Casual kleding, Comfy fashion en streetwear

 

Comfy fashion en streetwear voor jouw perfecte comfortabele look. Comfy en fashion gaan hand in hand. Check snel de collectie en bij vragen horen wij het graag, team klantenservice kleding :

Nieuwste Items YCD

1 Persoonlijk advies
1.1 Ik weet niet welke maat ik moet kiezen?

Twijfel jij tussen verschillende maten. 

In onze product tekst zetten wij welke maat het model draagt, maar ook zijn wij altijd bereikbaar voor vragen. Wij weten hoe een product valt en zullen jouw dan ook hierover kunnen adviseren

1.2 Ik weet niet goed hoe ik iets moet combineren of stijlen

Twijfel je over hoe je een product zou kunnen stijlen of combineren. 

Neem contact met ons op, wij hebben veel voorbeelden en adviezen over hoe een item gedragen kan worden. wij zijn altijd bereikbaar via de mail, via onze social kanalen en via telefoon. 

2 Verzendkosten?
2.1 Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten per pakket zijn €3.99,- en boven de € 50,- zijn de verzendkosten gratis!

3 Hebben Jullie ook Cadeaubonnen?
3.1 Verkopen jullie cadeaubonnen?

Ja zeker wij verkopen cadeaubonnen! Het leuke cadeau om te geven en te krijgen!

3.2 Hoe lang zijn de cadeaubonnen geldig?

De cadeaubonnen zijn oneindig geldig!

3.3 Welke bedragen kan ik kiezen?

De bedragen zijn vanaf € 10,- euro. 

en zijn dan verkrijgbaar vanaf de ronde bedragen € 10,-, € 20,-, € 30,- etc

3.4 Wat als ik niet het hele bedrag van me cadeaubon besteed?

Geen probleem, wij zorgen dat jij het restant van je cadeaubon nog kan opmaken!

4 Speciaal verzoek
4.1 Heeft u een speciaal verzoek voor een bepaald item of bepaalde kleur?

Soms ziet u een geweldig item die u graag zou willen hebben maar dan eigenlijk in een andere kleur. Bij sommige merken zijn er namelijk meer opties. 

U kunt altijd ons berichten en ons de vraag stellen of het eventueel mogelijk is om dat bepaalde item te krijgen. Wij zullen dan voor u gaan uitzoeken of dit mogelijk is. 

5 Retouren
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzenden boven €80,- of €4,99 verzendkosten
Achteraf betalen met AfterPay
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Persoonlijk benadering en snelle reactie op vragen