Gratis verzenden boven €80,- of €4,99 verzendkosten
Achteraf betalen met AfterPay
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Persoonlijk benadering en snelle reactie op vragen

Betaalmethoden

Betaalmethoden

Hoe weet ik dat mijn betaling veilig verloopt:

Veilig betalen is voor ons natuurlijk ook onwijs belangrijk. Onze site maakt gebruik van SSL encryptie. Uw gegevens kunnen daardoor niet worden onderschept. Bij het uitvoeren van de betaling maken wij gebruik van Mollie als payment provider voor Ideal. De diensten van Paypal nemen wij rechtstreeks af van Paypal. Door deze betaalsystemen wordt er ook voor gezorgd dat de transactie direct zichtbaar is, waardoor wij de bestelling diezelfde dag(mits voor 16:00 besteld) is verstuurd. 

Ideal:

(ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Triodos Bank) Steeds meer mensen kopen op het internet, alles kunnen we tegenwoordig via het internet aanschaffen. Een aantal banken heeft deze betaalmethode ontwikkeld om de betaling van onlineproducten en -diensten gemakkelijk te maken. iDEAL is online betalen via internetbankieren. Lekker makkelijk en snel!

Na een betaling met ideal zie je een bevestiging, ook zie je de betaling direct terug in je rekeningoverzicht.

Paypal:

Je bestelling betalen met paypal en dus ook creditcard is mogelijk. Al onze betalingen via creditkaart worden dus ook afgehandeld met paypal, Your Comfy Days is een gecontroleerde en goedgekeurde webwinkel.

Paypal is een wereldwijde online betaalservice en biedt zowel voor de klant als voor de webwinkel een uitstekende service en veiligheid voor online-betalingen. Indien je nog geen PayPal account hebt, kun je er voor kiezen deze aan te maken, maar het is niet noodzakelijk bij een creditcard-betaling. Via PayPal kun je betalen vanaf bank- of girorekening, creditcard of natuurlijk het saldo van je PayPal-rekening. Wanneer een betaling niet lukt of u denkt dat er wat mis is gegaan, neem contact op met paypal of met ons: [email protected] of op www.paypal.com.

Bancontact

Een veelgebruikte betalingsmethode in Belgie is Bancontact ook deze betaalmethode ondersteunen wij. Om te kunnen betalen met Bancontact moet u bankieren bij een van de volgende bankinstanties: KBC, Dexia, Fortis, Fintro, AXA, CBC, ING, VDK spaarbank.

Creditcard

Creditcard is na iDEAL de populairste betaalmethode in Nederland. Maar ook wereldwijd. Bij ons kun je betalen met Visa, MasterCard, Maestro én VPay.

Klarna achteraf betalen

Klarnamaakt achteraf betalen mogelijk. Jullie als consument betalen de factuur binnen 14 dagen aan Klarna. Super handig dus wanneer jij toch jouw favoriete item wil bestellen maar het liever nog niet direct betaald. De kosten van Klarna achteraf betalen zijn €1.50-, deze €1.50.- komt boven op jouw order bedrag. De €1.50 kosten zullen ook niet afgaan van jouw retour, want dit zijn standaard betaalkosten.

After Pay

AfterPay voert voor [https://www.yourcomfydays.nl/] het volledige achteraf betaalproces uit. Wanneer je je bestelling afrondt via AfterPay ontvang je van hen een digitaal betaaloverzicht en betaal je het orderbedrag aan AfterPay. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over achteraf betalen met AfterPay? Ga dan naar de website van AfterPay. De €1,00 betaalkosten zullen ook niet afgaan van jouw retour want dit zijn standaard betaalkosten.

Heb jij vragen over onze betaalmethoden, dan horen wij dit graag. 

Je kunt ons bereiken via:

[email protected]

0683653834

Fashion groet, 

 

Team YCD

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzenden boven €80,- of €4,99 verzendkosten
Achteraf betalen met AfterPay
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Persoonlijk benadering en snelle reactie op vragen